Zagreb ZTS, Zagrebački trgovinski sistemi

Dobrodošli na stranice ZTS Zagreb

sve informacije na:
Zagrebački trgovinski sistem
Kumborski put 20
10000 Zagreb
tel./fax: 3639 075
e-mail: zts@zts.hr

zts-ciscenje-poliranje-pranjePočela je još jedna godina, i za početak, želimo da Vam bude uspješna i čista. Za čistoću se možemo pobrinuti mi sa našim timovima koje sačinjavaju čistačice / domaćice, spremačice, čišćenje prostora, namještaja, podova, pranje tepiha i tepisona, dubinskog usisavanja i pranja, poliranja kamena i parketa, posebnih usluga za poliranje i pranje ostalih podova, prozora kao i skidanje zavjesa, nihovo pranje i ponovno montiranje, otklanjanje hrđe i sve ostalo što Vaše CRNO može učiniti BIJELO.

I ove smo godine sa Vama da Vam pomognemo učiniti životni i poslovni prostor ljepšim i ugodnijim za boravak. Naš iskusni tim i ove godine može brinuti za Vaše prostore bilo da su oni smješteni u Grad Zagreb ili bilo koji drugi dio lijepe naše.

I ove godine želimo da budemo sa Vama na preko 350 različitih lokacija u preko 200 mjesta u Republici Hrvatskoj. Iako je Grad Zagreb naj zastupljeniji, nama je svaki klijent jednako bitan što mogu potvrditi i naši klijenti u ostalih preko 199 mjesta. Prema svakom klijentu se i dalje želimo odnositi individualno i jednako vrijedno jer naš moto ne prepoznaje ništa osim želje da CRNO postane BIJELO.

I ove godine pozivamo Vas da nam se obratite sa povjerenjem i provjerite naše usluge, naše djelatnike, bilo da su to čistačice / domaćice, spremačice ili ostali djelatnici iz našeg tima. Mi ćemo se i dalje truditi da ne iznevjerimo Vaše povjerenje i da sa Vama provedemo još 365 čistih dana.

I ove godine… Da i početkom ove godine donose se odluke i smjernice kako bi trebala godina teći. I ove godine ćemo biti bolji, i ove godine…

Ove godine biti ćemo godinu dana stariji i iskusniji, bolji i profesionalniji. To znaju oni koju su sa nama više od 20 godina i zato možemo sa sigurnošću reći da ćemo to i biti jer nam to naše iskustvo govori.

Želimo Vam čistu i uspješnu godinu!

Vaš ZTS Zagreb Team


-578-