zts ciscenje

Zagrebački trgovinski sistem d.o.o.

Dobrodošli na ZTS stranice

zagrebački trgovinski sistem zts doo čišćenje poslovnih prostoraNakon godina poslovanja u tijeku je rebranding našeg poduzeća.
Što to znači za Vas, a što to znači za nas? Ništa posebno, osim što Zagrebački trgovinski sistem poboljšava vizualni identitet tvrtke i mijenjamo korporativne boje. Smatramo da nakon godina magente kao osnovne boje, vrijeme je došlo da se predstavimo sa novim osnovnim bojama, bojama prirode i čistoće. Vođeni tom idejom odabrali smo svjetlo plavu boju, boju vode i čistoće i zelenu, ekološki prihvatljivu.

Kako smo i sami ekološki osvještena kompanija, tako je zelena bila logični odabir kao i plava, kako smo već rekli, boja vode i čistoće. Kao što ste mogli i primjetiti logo je ostao isti kao i naša draga vještica na usisivaču sa motom koji Zagrebački trgovinski sistem ima već godinama “crno može biti bijelo”. Mi smo ponosni na naš slogan jer vjerujemo da crno može biti bijelo, a vrlo lako se i sami možete uvjeriti u to. Na Vama je samo da nas kontaktirate i mi ćemo Vam dokazati da naš slogan djeluje. Dugogodišnje iskustvo to i potvrđuje.

Nadamo se da Vam se novi vizualni identitet dopada, jer samo je to bitno u ovom slučaju. Sve ostalo je ostalo isto, vrhunski odrađen posao, spremačice za iskustvom, sanitarni materijal renomiranih proizvođača, profesionalni usisivači ua mokro i suho pranje, usisavamje. Jedino što se mijenja je konstantno ulaganje u nove strojeve i izobrazbu naših djelatnika.
I dalje imamo kontrole naših zaposlenika kako nas samih tako i u suradnji sa Vama ili sa Vašim odgovornim osobama.
I dalje preuzimamo odgovornost za čišćenje Vaših prostora kao i poštivanje ugovorenih rokova.
I dalje preuzimamo odgovornost za naše djelatnike ako se utvrdi nesavjesno obavljanje naručenih radova

Malo smo se raspisali, ali ovo je ipak uvodni tekst za naše nove web stranice pa da Vam se malo pobliže predstavimo sa novim konceptom. Koristimo ovu prigodu da Vas sve skupa pozovemo da nam se obratite sa povjerenjem i zajedno sa nama provedete svoj poslovni i privatni život u boljem, ljepšem i čišćem okruženju.

ZTS kontakt

Zagrebački trgovinski sistem
Kumborski put 20
10000 Zagreb
tel./fax: 3639 075
e-mail: zts@zts.hr

web: www.zts.hr


-706-